12 Ocak 2012 Perşembe

Branda Tente Sistemleri

Branda aslında çevremizde tente, kamelya, oto kılıfı gibi bir çok farklı şekilde karşımıza çıkan ve kullandığımız ürünlerin hammaddesidir. Branda örnekte verdiğimiz ürünlerin yapıldığı bir PVC ya da kumaştan imal edilmiş bir örtüdür. Ancak brandanın kullanım alanı olarak hayatımızda büyük yer tutması onun adının bu alanla özdeş olarak kullanılmasını sağlamıştır. Mesela günlük hayatta “Araba Kılıfı” ndan ziyade, “Oto Branda” sını tercih ederiz.
Brandayı bu kendi adıyla bu denli özdeş haline getiren branda sistemleri ise şunlardır.
Tente Branda : Bu alanda “Branda” kelimesinden sonra en çok kullanılan sistem adıdır. Çok farklı model ve renkleriyle tenteler, havuz,bahçe, yüzme havuzu, eğlence mekanı, kafeterya gibi mekanlarınızı zorlu mevsim şartlarından korur.
Sistem Branda olarak ürettiğimiz tente branda sistemlerinden bazıları şöyledir. Körüklü tente, mafsallı tente, sabit tente, asma germe branda. Bunlar imal ettiğimiz tente branda sistemlerinden sadece bir kaçıdır. Daha fazla model ve renk seçenekleri görmek için İLETİŞİM sekmesinden bize ulaşabilirsiniz.
Kamelya Branda: Eğer evinizin önünde büyük bir bahçe varsa ya da restaurantınızın büyük bir bahçesi varsa, buraları kamelya branda çeşitleriyle değerlendirebilirsiniz. Kamelya branda sistemleri gerdirme yöntemiyle imal edildiği gibi, bir iskeletin üzerine de geçirilerek kullanıma hazır bir hale getirilebilir.
Asma Germe Branda Sistemi: Adından da anlaşılabildiği gibi bu branda sisteminde asma ve germe yöntemleri kullanılmaktadır.Açık alana sahip işletmelerin yanı sıra toplantı,eğlence, düğün gibi  geniş bir alana ihtiyaç duyulan durumlarda, ve bazı sürekliliği olmayan faaliyetler için kullanışlı olan branda sistemidir.
Kış Bahçesi Branda : Ana binaların açık alanlarını kullanmak için sonradan karar verilmiş durumlarda ya da mekan bahçelerini kış aylarında da kullanmak monte edilen durumlarda kullanılan branda sistemleridir.
Oto Branda Sistemi : Uzun süre park halinde kalacak araçlar için dikilmiş branda sistemleridir.
Daha fazla branda çeşitlerimiz için lütfen bizimle irtibata geçiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder